Новобеоградски клуб шампиона

 

ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД ПРИПРЕМИЛА ЈЕ НОВИ ПРОГРАМ ЗА СВОЈЕ НОВОБЕОГРАЂАНЕ ПРВИ ОВЕ ВРСТЕ У СРБИЈИ

 

КАКО ФУНКЦИОНИШЕ КЛУБ ШАМПИОНА

 

1. Са картицом Новобеоградског клуба шампиона долазите на благајну спортског објекта у коме се одржава утакмица, пред почетак меча.

2. Показујете картицу и лични документ (по захтеву) и на основу тога остварујете могућност добијања 2 бесплатне карте за утакмицу.

3. Благајник Вам издаје улазнице и улазите на меч.

ФУДБАЛ

ФК БРОДАРАЦ

На Новом Београду, у срцу Старог сајмишта, постоји од далеке 1947. наш романтични фудбалски клуб Бродарац. Последње три године крунишемо двема шампионским и једном вицешампионском титулом у омладинској конкуренцији. Једини смо аматерски европски клуб који већ други пут учествује у УЕФА лиги шампиона . Постаните и Ви део шампионског ФК Бродарца. Уз картицу чланства Новобеоградског клуба шампиона добијате 5% попуста на чланарину за фудбалере од 6 до 11 година као и бесплатан улаз на мечеве свих категорија. Добро дошли!

КОШАРКА

КК МЕГА БЕМАКС

КК “Мега Бемакс” је основан 23.12. 1998. За две деценије је прешао пут до светски признатог кошаркашког клуба, најбоље средине за младе играче. Једини је клуб ван америчког континента који је у 3 наврата имао по 3 играча на НБА драфту. За Мегу су игралли Никола Јокић, Бобан Марјановић, Гога Битадзе, Василије Мицић, Ивица Зубац… Освајач је Купа Радивоја Кораћа и финалиста АБА лиге 2016. године. КК Мега Бемакс у сезони 2019/20 по први пут игра утакмице АБА лиге у Београду, и то у легендарној Хали спортова “Ранко Жеравица” где ће стасавати, верујемо, будуће звезде српске и светске кошарке.

КК ДИНАМИК

Кошаркашки клуб ДИНАМИК је млади спортски колектив из Београда који све своје утакмице у овој сезони игра у Хали Спортова “Ранко Жеравица”. Наступајући у домаћој КЛС и регионалној АБА2 лиги, клуб се бори за највиши пласман у оба такмичења – на нашим утакмицама добра кошарка загарантована! У првом тиму Динамика ове сезоне наступа 7 младих репрезентативаца Србије и неколико младих интернационалаца. Уз просечну старост екипе од 20,5 година, имаћете прилику да гледате неке од најталентованијих европских младих кошаркаша у свом комшилуку. Ако сте љубитељ кошарке, утакмице Динамика су право место за Вас!

ВАТЕРПОЛО

ВК НОВИ БЕОГРАД

ВК Нови Београд основан је пре више од 4 године. Прошле сезоне амбиције клуба су подигнуте на виши ниво и тада је изборен пласман у Прву А ватерполо лигу Србије. Амбиције клуба су сада још веће и циљ је да се избори пласман у Јадранску лигу. Играчки кадар је додатно појачан, за шефа струке целог клуба постављен је Владимир Вујасиновић, некада један од најбољих играча, а данас један од најперспективнијих светских тренера. Поред Вујасиновића, бригу о кондиционом делу води професор Александар Шканата, један од најтрофејнијих пливачких тренера у Србији.

ВК НОВОБЕОГРАДСКИ ВУКОВИ

ВК Новобеоградски Вукови је нови клуб, који је свој деби на сениорској сцени имао овог лета у II ватерполо лиги Србије, када је убедљиво изборен пласман у виши ранг. Вукови представљају развојни тим, старијег клуба ВК Нови Београд, у коме ће млади играци стасавати, како би спремни улазили у састав Новог Београда. Без обзира на младост, амбиције клуба су да ове сезоне избори пласман у Прву А лигу Србије, што су прве овосезонске утакмице показале као остварив циљ.