Nova ograda i teren u OŠ “Nadežda Petrović”

slika slika slika

Opština Novi Beograd je u proteklom periodu finansirala radove na uređenju i popravkama više škola na svojoj teritoriji, kako bi đacima obezbedila bolje i bezbednije uslove za rad i boravak u njima. 

U školi „Nadežda Petrović“ upravo su završeni radovi na ograđivanju dvorišta i uređenju sportskog terena. Zamenjena je stara dotrajala ograda prema ulici i stavljene dve nove kapije. U okviru radova postavljena je i  zaštitna ograda iza golova na sportskom terenu koji je takođe renoviran.

Na terenu su zamenjene konstrukcije za  koševe i postavljeni novi golovi za fudbal i rukomet. Ceo teren je i obeležen.

Školu je danas posetio Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

– Pre nekoliko meseci završili smo ogradu oko škole “Marko Orešković”, koja je tu prekoputa. Ovde smo uradili ogradu i teren, i nadam se da  su deca zadovoljna. Možda to nije mnogo, ali je shodno našim mogućnostima. Voleo bih da budemo u mogućnosti da sve škole na Novom Beogradu budu unificirane i dobiju ovakve ograde- rekao je Šapić.

Oko škole je sređeno zelenilo, posečeno staro rastinje  i žbunje  iz bezbednosnih razloga, potencijalne opasnosti po decu u školskom dvorištu.

Direktorka škola Ivana Stjepanović, zahvalila je opštini  jer je, kako je rekla , škola najzad posle 60 godina dobila valjanu ogradu.