Novobeogradske dane ponosa posetilo više hiljada Beograđana

slika slika slika slika slika slika slika

Manifestacijom Novobeogradski dani ponosa opština Novi Beograd je ovog vikenda, uz prisistvo više hiljada Beograđana, tradicionalno obeležila Međunarodni dan porodice.

U dvodnevnom druženju organizovanom u Bulevaru Zorana Đinđića ispred TC Merkator naši sugrađani su sa porodicama i prijateljima uživali u društvu mnogobrojnih animatora i kostimiranih crtanih junaka. Mališani su se zabavljali na sportskim i saobraćajnim poligonima, ringišpilima i toboganima za igru, a mnogi su se oprobali u takmičenjima u fudbalu, odbojci, košarci, rukometu, ali i u mnogobrojnim induvidualnim sportovima.

Celodnevni program ove subote i nedelje upotpunjen je nastupima dečijih horova, muzičkim nastupima novobeogradskih škola, nastupima glumaca, muzičara, kao i raznovrsnim edukativnim i kreativnim radionicama za najmlađe.

Opština Novi Beograd i u budućnosti će nastojati da, negujući i čuvajući porodične vrednosti, organizuje događaje na kojima ćemo zajedno sa svojim Novobeorađanima i Beograđanima pokazati na koga i na šta smo sve ponosni.