Novobeogradska Ulica otvorenog srca tradicionalno 1. januara u Bulevaru Zorana Đinđića

slika

Opština Novi Beograd i ove godine, kao što je to radila i godinama do sada, organizuje manifestaciju Ulica otvorenog srca za sve najmlađe sugrađane. Tradicionalno, manifestacija će biti održana 1. januara na platou ispred TC Merkator, u Bulevaru Zorana Đinđića, sa početkom u 10 časova.

Mališane koji sa svojim porodicama budu došli na novobeogradsku Ulicu otvorenog srca, kao što su već navikli, očekuje muzičko-kulturni program, a novogodišnju atmosferu upotpuniće mnogobrojni kostimirani animatori, zabavni program kao i nastupi dečjeg hora „Čarolija“ i nastup „Rockhora“.

Na ovogodišnjoj Ulici otvorenog srca će, takođe, biti i mnoštvo prodajnih štandova sa zanimljivim sadržajem, a kako tradicija ove manifestacije i nalaže, posetioci će moći da kupe dobro poznate klovnovske crvene nosiće a prilog od njihove prodaje, kao i uvek, namenjen je u humanitarne svrhe.

Opština Novi Beograd koristi priliku da pozove sve humanitarne organizacije i udruženja koja se bave ugorženim kategorijama društva, da se prijave i uzmu učešće na manifestaciji novobeogradska Ulica otvorenog srca predstavljajući svoje aktivnosti i program. Sve zainteresovane organizacije i udruženja mogu se prijaviti na broj telefona 069/8808766.

Novobeogradska Ulica otvorenog srca tradicionalno je najposećenija manifestacija koju Novobeograđani, iz godine u godinu, sa radošću oplemenjuju.