У петак, 23. фебруара, за житеље савских блокова, бесплатан концерт “Песме у огледалу“

slika

Установа културе Градске општине Нови Београд, Новобеоградска културна мрежа, организује у петак 23. фебруара, у Месној заједници “Сава“ Јурија Гагарина 221, у 20 часова, бесплатан драмско-музички програм Зорана Вујасиновића „Песме у огледалу“.

Занимљив програм сачињен на основу Вујасиновићеве књиге слободних препева рок поезије „Песме у огледалу“, овај уметник изводи са својим пријатељима, музичким и драмским уметницима и фотографима из Београда, Лазаревца, Книна и Загреба.

Вујасиновић је рођен у Книну 1974. године. У Београду је завршио Електротехнички факутет и живео до 2020. године, а тренутно живи и ради у Љубљани. У Београду пева и свира у бенду Free House Painters, а у Љубљани у групи Nobody’s Fruit.

Према најави организатора, Вујасиновићев сценски концепт негује слободу препева рок поезије уз апсолутну љубав према оригиналима песама и њиховим ауторима, с тим што у њиховој изведби „Оскар Бентон на тренутак може да се преметне у Шабана Бајрамовића, Џим Морисон у Бору Ђорђевића, а Стинг може постати Арсен Дедић“.