У организацији општинског Центра одржан Васкршњи турнир у боћању за особе са инвалидитетом

slika slika slika slika

У среду, 24. априла у просторијама општинског Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“, у ул. Народних хероја 42 у сарадњи са Боћарским Савезом Нови Београд и Савезом за церебралну парализу града Београда одржан је традиционални Васкршњи турнир на којем су учешће узеле екипе из једанаест градских општина.
Такмичили су се Бисери – Земун, Роде – Чукарица, Шампиони – Раковица, Тајфуни – Палилула, Змајеви – Вождовац, Јединство – Нови Београд и Врапци- Младеновац и Обреновац.
Прво место освојила је екипа Бисери из Земуна, други су били Змајеви са Вождовца а трећи Врапци из Младеновца и Обреновца.
Директорка општинског Центра, Милка Миловановић Минић се захвалила свим екипама на учешћу у такмичењу И честитала првопласираним екипама заслужену победу.
Уз подршку општине Нови Београд настављамо да се дружимо, ширимо мрежу сарадника на локалном нивоу у циљу пружања квалитетније подршке особама са инвалидитетом и њиховим породицама, а нашим пријатељима из Боћарског Савеза Нови Београд, захваљујемо на сталној подршци да особе са инвалидитетом добију прилику да се такмиче у боћању у што равноправнијим условима.
“ На томе радимо заједно и посвећено, и надамо се најбољим исходима” – рекао је доскорашњи председник Боћарског Савеза Нови Београд, господин Предраг Ђорђевић.
Новоизабраном председнику Небојши Цолићу све екипе пожелеле су успех у будућем раду.
На крају такмичења свим учесницима су уручене захвалнице.
“Наша сарадња је плодна и успешна и надамо се да ће бити још интензивнија у наредном период казала је секретарка, Савеза за церебралну парализу града Београда, госпођа Дилбера Сарајлић.