Традиционална подела бесплатних новогодишњих пакетића најмлађим Новобеограђанима

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika

Традиционалном поделом бесплатних новогодишњих пакетића у хали спортова “Ранко Жеравица” општина Нови Београд ове године обрадовала је више од 25.000 новобеоградске деце.

У добро познатој новогодишњој атмосфери новобеоградски малишани преузимали су своје бесплатне пакетиће. Децу је, као и увек, дочекао Деда Мраз, дружили су се са својим омиљеним цртаним јунацима.  Мађионичарски трикови су их посебно забавили, а са радошћу су се фотографисали са аниматорима и забављачима.

И ове године многобројне новобеоградске породице уживале су у целодневним наступима бенда, који је уживо наступао у Хали спортова свирајући добро познате поп и рок песме. Уз многобројне бесплатне садржаје уживали су сви новобеоградски малишани, док су се њихови родитељи, баке и деке почастили бесплатним напицима. Деца су са одушевљењем испратила тродневни новогодишњи програм, а највише су се радовала пакетићима, игрању са омиљеним маскотама као и бесплатним кокицама и балонима.

Општина Нови Београд са радошћу и поносом сваке године приређује ову манифестацију са жељом да свим новобеоградским породицама следећа година буде још успешнија и боља од претходне.