Традиционална манифестација Улица отвореног срца одржана је данас на Новом Београду на радост више хиљада наших суграђана

slika slika slika slika slika

Општина Нови Београд и овог 1. јануара организовала је традиционалну манифестацију Улица отвореног срца, а испред ТЦ Меркатор на Новом Београду прошетало је и уживало више хиљада наших суграђана.

Први празнични дан у Новој години породице са својим најмлађим члановима, како то чине и годинама уназад, проводе у добро познатој новогодишњој атмосфери на новобеоградским улицама. У вишечасовном програму наступали су дечији хорови, културно-уметничка друштва, а малишани су уживали и у пригодним представама за децу и музичким наступима новобеоградских школараца. Забављали су их костимирани аниматори, имали су прилику да се опробају у јахању коња, а неизоставно су се радовали и бесплатним балонима.

Као и сваке године, били су постављени и многобројни штандови продајног карактера, а најлепша слика са данашње Улице отвореног срца јесте мноштво кловновских носића који су се црвенели на лицима суграђана. Они су, као и сваке године, показали колико су хумани, јер ће сав прилог од куповине кловновских носића бити уплаћен у хуманиарне сврхе.

Уз музику, осмехе и дечију радост започели смо и ову Нову годину на новобеоградској  Улици отвореног срца коју Новобеограђани и Београђани чине најпосећенијом манифестацијом намењеној деци.