Прве вечери Новобеоградског лета публика уживала уз „Параван“ и „Негатив“

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika

Група „Параван“, а затим и Ивана Петерс са бендом „Негатив“, синоћ су за становнике савских блокова приредили четири сата добре рок музике.

Популарне групе наступиле су прве вечери Новобеоградског лета које на Савском кеју, у Блоку 45, овог викенда организују Градска општина Нови Београд и Установа културе „Новобеоградска културна мрежа“.

Пред више стотина Новобеограђана, група „Параван“ синоћ је извела низ домаћих и страних хитова, као и неколико својих песама.

Ивана Петерс није штедела глас изводећи популарне песме „Негатива“, а најпознатију – „Ја бих те сањала“, отпевала је уз здушну подршку публике.     

С обзиром да је реч о музици која је обележила крај прошлог века, највише посетилаца припадало је средњој генерацији Новобеограђана који су на концерт дошли с децом. Пред крај наступа групе „Негатив“, који је трајао  готово до поноћи, на бину су изашла и деца музичара тог бенда са својим другарима, које је Ивана Петерс најавила као најлепшу плесну подршку.

Организатори Новобеоградског лета настоје да бесплатним програмима за своје суграђане, промовишу уметнике који живе на Новом Београду.

Вечерас, од 20 часова, на истој бини, на Савском кеју, наступиће група „Ничим изазван“, а затим, од 21:30, посетиоци ће моћи да уживају уз „Неверне бебе“.