Протокол о сарадњи Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом и Актива директора основних школа

slika

Центар за бригу о старима,деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ и Актив директора новобеоградских основних школа, потписали су Протокол о сарадњи којим се ближе дефинишу улоге приликом заједничких активности.

Протокол о сарадњи, у просторијама општине Нови Београд, у четрвртак 2. фебруара,потписали су в. д. директорка Центра Милка Миловановић Минић и председник Актива директора Дарко Егер.

Миловановић Минић је истакла да је у плану заједничка организација округлих столова, трибина, конференција и стручних скупова на теме које су везане за образовање, раст и развој деце и њихових породица.

Програми ће бити бесплатни за кориснике Центра, а подразумеваће учешће стручњака из области педагогије, психологије, логопедије, дефектологије, права, медицине, социјалне заштите и запослених у школама са територије Новог Београда и родитеља.

Егер је истакао да је заједнички циљ, подршка деци и родитељима у процесу образовања, те да ће општински Центар, кроз своје активности и повезивање са локалним партнерима, помоћи да идеје и проблеми у раду буду видљиви широј јавности и ресорним системима просвете и образовања,социјалне и здравствене заштите.