Председник Бован честитао рођендан Предшколској установи 11. април

slika slika slika slika slika slika

Председник општине Нови Београд Бојан Бован, истакао је данас да су деца и њихова будућност у фокусу рада Градске општине, те да Предшколска установа 11. април и убудуће може да рачуна на подршку за све своје активности.

Председник је данас у вртићу „Срна“ у Омладинских бригара 136, заванично честитао рођендан Предшколској установи и присуствовао једној од манифестација посвећеној обележавању рођендана ПУ „11. април“, која је данас приређена за руководство и стручне службе те установе.

-Предшколска установа „11. април“, васпитачи и сви запослени, улажу огроман напор да малишани у новобеоградским вртићима буду безбедни, да развијају своје таленте и машту, ураде прве ликовне радове, науче прва слова и песмице и због тога им сви дугујемо велику захвалност – рекао је председник.

Бован је додао да је сваки наступ малишана на некој од манифестација празник не само за њихове родитеље, него и за све посетиоце тих манифестација, те да је тако било и приликом прославе Дана општине на којој су наступала и деца из новобеоградских вртића.

– Захваљујем се запосленима и деци што су увеличали део програма који је општина организовала поводом Дана општине 11. априла – рекао је Бован.

Директорка Установе Јелена Дубљевић је истакла да током овог месеца запослени и деца рођенданску прославу обележавају низом активности. Током „Априлских дана“, та установа између осталог, организује „Базар књига за децу“, „Ускршњу радионицу“, Изложбу „Слике из комшилука“, као и програм за родеитеље под називом „Игра и истраживања у вртићу“.