Председник општине Бојан Бован честитао школску славу Светог Саву

slika slika slika

Градска општина Нови Београд има редовну комуникацију и добру сарадњу са свим школама на својој територији и пружа им помоћ кад год за то има прилику, рекао је данас председник општине Бојан Бован на прослави школске славе Свети Сава у Основној школи „Младост“.
Бован је пожелео срећу и успех свим ученицима и запосленима у школама на Новом Београду, у којима је данас, интонирањем химне Светом Сави, као и пригодним музичким и ликовним приредбама у част првог учитеља и просветитеља, обележен велики празник.
-Школска слава Свети Сава је дан када учимо шта су хуманост, слога и љубав. Окрећемо се традицији, откривамо таленате, награђујемо најбоље и користимо прилику да се и ђаци и ми мало старији, подсетимо да школа није само обавеза и борба за оцене – рекао је Бован.
Он је обраћајући се ђацима, родитељима и гостима школске славе, додао да знање које се понесе из школе, нико не може одузети, као ни другарства која најчешће остају за цео живот.
Ђачку славу Основној школи „Младост“ честитао је и Небојша Жугић, директор „Арене спорта“, који је ђацима поклонио лопте.