Председник Бован са станарима блока 29

slika

Председник Градске општине Нови Београд Бојан Бован разговарао је у уторак 9. априла, са станарима блока 29 о увођењу зоне паркирања и најавио да ће станари овог блока зону паркирања у пуном обиму имати од 20. маја.

ЈКП „Паркинг сервис“ је започео обележавање паркинг зона и у овој стамбеној целини на Новом Београду, до када ће надлежне службе ЈКП „Паркинг сервиса“, кад се заврши обележавање, правовремено достављати обавештења и на тај начин суграђаним пренети информације како да реше добијање повлашћених карата за паркирање.

– Финални резултат који очекујемо је то да имамо знатно више паркинг места за станаре – рекао је Бован.

Зоне паркирања, већ су уведене у суседним блоковима, 28 и 30, па би и станарима блока 29 зонирање олакшало свакодневни живот кад је реч о проналажењу слободног пракинг места.

Станари овог и суседних блокова највећу муку с паркирањем имају у време спортских догађаја или концерата у „Београдској арени“, јер за време таквих дешавања у блоку 29 није али и у околини, није било могуће пронаћи слободно паркиг место.

-Општина Нови Београд, било да је реч о пословима из њене надлежности или проблемима за чије решавање су надлежне градске службе, увек ће радо изаћи у сусрет својим суграђанима – изјавио је Бован. – Надам се да је и посао у вези паркинг зоне мали корак ка нормалнијем свакодневном животу у вашем блоку – рекао је председник општине.