Позив хуманитарним организацијама за учешће на манифестацији Породични викенд

Општина Нови Београд позива све заинтересоване хуманитарне организације које се баве хуманитарним радом, као и удружења која се баве угорженим категоријама друштва, да се пријаве и узму учешће на манифестацији Породични викенд која ће бити одржана 19. и 20. маја испред ТЦ Меркатор на Новом Београду од 10 до 18 часова.

Све организације и удружења која се пријаве имаће прилику да на дводневној манифестацији у организацији општине Нови Београд представе свој хуманитарни рад и активности. Њима ће бити омогућено да поставе своје хуманитарне кутије, деле информаторе о раду, промотивни материјал као и информације са грађанима који буду били заинтересовани да помогну. На тај начин моћи ће да активно комуницирају са грађанима презентујући своје хуманитарне акције и да покушају да прикупе неку врсту помоћи за исте, као и да прикажу свој начин рада при помоћи особама којима је она неопходна.

Породични викенд ће бити организован поводом Међународног дана породице, који се у свету обележава 15. маја. Сви грађани који буду дошли у Булевар Зорана Ђинђића, на потезу од Булевара уметности до Улице омладинских бригада уживаће у богатом програму намењеном целој породици.

Молимо све заинтересоване хуманитарне организације и удружења да се до петка, 18. маја, за учешће на манифестацији Породични викенд, као и за детаљније информације, јаве на мејл адресу dijana.radisavljevic@novibeograd.rs