Општина Нови Београд организује манифестацију Породични викенд и позива хуманитарне организаије и удружења да се пријаве за учешће

Општина Нови Београд ће први пут ове године организовати Породични викенд 13. и 14. маја испред ТЦ Меркатор, у сусрет Међународном дану породице који се обележава 15. маја.

Булевар Зорана Ђинђића, на потезу од Булевара уметности до Улице омладинских бригада биће затворен за саобраћај у суботу и недељу , када ће сви грађани који буду дошли уживати у богатом програму намењеном целој породици.

Посетиоце Породичног викенда очекују многобројни едукативни програми, представе, програми за најмлађе, аниматори, спортски и друштвени полигони, па ће грађани имати прилику да са својом породицом у периоду од 9 до 19 часова, проведу лепе дане у вишечасовном дружењу које ће општина Нови Београд организовати за Новобеограђане као и све заинтересоване Београђане.

Позив хуманитарним организацијама и удружењима да се пријаве за учешће у Породичном викенду општине Нови Београд

Општина Нови Београд позива све заинтересоване хуманитарне организације које се баве хуманитарним радом, као и удружења која се баве угорженим категоријама друштва, да се пријаве и узму учешће на манифестацији Породични викенд која ће бити одржана 13. и 14. маја испред ТЦ Меркатор на Новом Београду.

Све организације и удружења која се пријаве имаће прилику да на дводневној манифестацији у организацији општине Нови Београд представе свој хуманитарни рад и активности. Њима ће бити омогућено да поставе своје хуманитарне кутије, деле информаторе о раду, промотивни материјал као и информације са грађанима који буду били заинтересовани да помогну. На тај начин моћи ће да активно комуницирају са грађанима презентујући своје хуманитарне акције и да покушају да прикупе неку врсту помоћи за исте, као и да прикажу свој начин рада при помоћи особама којима је она неопходна.

Молимо све заинтересоване хуманитарне организације и удружења да се до петка, 12. маја, за све детаљније информације јаве на број телефона 069/8808708 или на мејл адресу dijana.radisavljevic@novibeograd.rs