Подела новогодишњих пакетића Новобеоградским малишанима

Општина Нови Београд је за празнике обрадовала четири хиљаде најмлађих Новобеограђана, којима су данас у Хали спортова уручени новогодишњи пакетићи. Током децембра сви заинтересовани родитељи који су се пријавили у Сервисном центру општине добили су бесплатне ваучере и улазнице за програм под називом „Новобеоградска Нова година“.

У новогодишњој атмосфери, уз музику, балоне, накићене јелке и неизоставно сликање са Деда Мразом, деца су се дружила током целог дана. Подели пакетића, у Хали спортова, присуствовао је Александар Шапић, председник општине.

-Ово је већ трећа година за редом како општина Нови Београд обезбеђује бесплатне новогодишње пакетиће за наше најмлађе Новобеограђане. Ове године поделићемо 4.000 пакетића. Делићемо их целог дана, док се деца друже и забављају, и тако на наш начин обележавамо “Новобеоградску Нову годину“. Надам се да ће следеће године, ако будемо у прилици, бити бар још оволико више бесплатних пакетића, тако да ће осам хиљада малишана добити поклон од општине Нови Београд. Желим свим грађанима Србије и Београда добро здравље, много среће и успеха у предстојећој 2016. години, а грађанима Новог Београд желим да воле свој Нови Београд и да се сваког дана сви трудимо да он буде још лепши и бољи – рекао је Шапић.