Почиње пријављивање за бесплатну породичну картицу за базен „11. април“

Општина Нови Београд и ове године је припремила посебну пропусницу за новобеоградске породице са којом ће током целог лета имати бесплатан улаз на отворени базен СЦ „11. април“. Пријављивање је почело 15. јуна радним данима од 8 до 20 часова у Сервисном центру општине Нови Београд.

 

После прекида наших редовних програма због пандемије корона вируса настављамо тамо где смо стали. Како се ситуација смирује, општина Нови Београд креће са свим њеним бесплатним програмима, по којима је већ дуги низ година била препознатљива, и надамо се да нас корона више никада неће довести у ситуацију да их прекинемо.

Позивамо све новобеоградске породице да и ове године искористе бенефит тога што живе на нашој општини, да се пријаве за породичну картицу и бесплатно користе отворени базен СЦ „11. април“ током целог лета. Такође, родитељи могу пријавити децу и за бесплатну школу пливања.

Пројекат бесплатне породичне картице за базен, као и многе друге пре њега, општина Нови Београд спровела је прва не само у Београду, већ и у држави. Надамо се да ће ова добро позната пракса заживети и у другим градовима у Србији на радост свих наших грађана.