Обавештење о раном јавном увиду у план детаљне регулације дела блока 12 Градске општине Нови Београд и Земун

Обавештење о раном јавном увид у план детаљне регулације дела блока 12 , Градске општине Нови Београд – Земун , изложен је на рани јавни увид у згради Градске управе, у улици 27. марта број 43 -45 (сала II у сутерену) у периоду од 21.08.2017. до 19.09.2017. године, сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда одржаће се у згради Градске управе града Београда у ул. Краљице Марије бр.1 (сала на 20. спрату), 05. октобра 2017. године, у 13 часова. У току јавне седнице, сва пристуна физичка и правна лица која су поднела примедбе у Нацртом плана у писаном облику, могу образложити примедбе пред Комисијом за планове Скупштине града Београда.

Заинтересована лица могу, током јавног увида, своје примедбе на планирана решења, у писаном облику , да доставе Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове , преко писарнице у ул. Краљице Марије бр. 1 најкасније до 19. септембра 2017. године.

У току раног јавног увида, План ће бити изложен и на сајту Града Београда www.beograd.rs у рубрици „Градски огласи, конкурси и тендери“.