Новобеоградске дане поноса посетило више хиљада Београђана

slika slika slika slika slika slika slika

Манифестацијом Новобеоградски дани поноса општина Нови Београд је овог викенда, уз присиство више хиљада Београђана, традиционално обележила Међународни дан породице.

У дводневном дружењу организованом у Булевару Зорана Ђинђића испред ТЦ Меркатор наши суграђани су са породицама и пријатељима уживали у друштву многобројних аниматора и костимираних цртаних јунака. Малишани су се забављали на спортским и саобраћајним полигонима, рингишпилима и тобоганима за игру, а многи су се опробали у такмичењима у фудбалу, одбојци, кошарци, рукомету, али и у многобројним индувидуалним спортовима.

Целодневни програм ове суботе и недеље употпуњен је наступима дечијих хорова, музичким наступима новобеоградских школа, наступима глумаца, музичара, као и разноврсним едукативним и креативним радионицама за најмлађе.

Општина Нови Београд и у будућности ће настојати да, негујући и чувајући породичне вредности, организује догађаје на којима ћемо заједно са својим Новобеорађанима и Београђанима показати на кога и на шта смо све поносни.