Новобеоградска Улица отвореног срца традиционално 1. јануара у Булевару Зорана Ђинђића

slika

Општина Нови Београд и ове године, као што је то радила и годинама до сада, организује манифестацију Улица отвореног срца за све најмлађе суграђане. Традиционално, манифестација ће бити одржана 1. јануара на платоу испред ТЦ Меркатор, у Булевару Зорана Ђинђића, са почетком у 10 часова.

Малишане који са својим породицама буду дошли на новобеоградску Улицу отвореног срца, као што су већ навикли, очекује музичко-културни програм, а новогодишњу атмосферу употпуниће многобројни костимирани аниматори, забавни програм као и наступи дечјег хора „Чаролија“ и наступ „Rockhora“.

На овогодишњој Улици отвореног срца ће, такође, бити и мноштво продајних штандова са занимљивим садржајем, а како традиција ове манифестације и налаже, посетиоци ће моћи да купе добро познате кловновске црвене носиће а прилог од њихове продаје, као и увек, намењен је у хуманитарне сврхе.

Општина Нови Београд користи прилику да позове све хуманитарне организације и удружења која се баве угорженим категоријама друштва, да се пријаве и узму учешће на манифестацији новобеоградска Улица отвореног срца представљајући своје активности и програм.

Новобеоградска Улица отвореног срца традиционално је најпосећенија манифестација коју Новобеограђани, из године у годину, са радошћу оплемењују.