„Новобеоградска породична бициклијада“, у недељу, 26. маја, испред зграде општине

Друга „Новобеоградска породична бициклијада“, биће одржана у недељу 26. маја, од 12 до 15 часова, испред зграде Градске општине, Михајила Пупина 167.

Манифестацију која се организује у сарадњи са Спортским удружењем „Tour de Fun“, званично ће отворити председник општине Бојан Бован.

Према програму организатора заједничка породична вожња бициклима стартоваће у 13.45 часова, а бициклисти ће возити руту дугу шест километара, дуж Улице Омладинских бригада до Савског насипа, односно аутобуске окретнице у Блоку 70 и назад до паркинга Градске општине.

Испред општине, пре почетка вожње, биће приређен занимљив едукатино забавни програм којим се промовишу; безбедно учешће бисиклиста у саобраћају, здрав стил живота и прородично дружење.

Најмлађи суграђани ће моћи да уживају у представи за децу и атрактивној трци гуралицама, а нешто старији у трци ролерима и такмичењу на полигону спретности.
Вредне награде најбољима, међу којима су главне бицикл и гуралица, биће подељене по завршетку породичне вожње.

Свако дете добиће и пригодан и практичан пакет са поклонима: ранац, светло, звонце, светлећу тракицу око руке и бојанку.

Претходно заказана „Бициклијада“ , 12. маја, одложена је због кише, па с озиромна прогнозу организатори очекују лепо време и позивају суграђане на породично дружење.