„Нови БеоГрад отвореног срца“ и овог 1. јануара, чека суграђане у Булевару Зорана Ђинђића

Општина Нови Београд и овог 1. јануара, од 11 часова, у Булевару Зорана Ђинђића, организоваће новогодишњу манифестацију за своје суграђане под називом „Нови БеоГрад отвореног срца“.

У празничној атмосфери, породично и са пријатељима, многобројни Новобеограђани, први дан у Новој години традиционално проводе дружећи се на простору између Цркве Светог Димитрија и ТЦ „Меркатор“, уз лепе жеље за здравље и успех својих најдражих.

Новогодишњу атмосферу 1. јануара 2024. године, употпуниће богат културно-музички програм, многобројни аниматори, лампице и балони, као и продајни штандови од којих и онај с кловновским црвеним носићима чијом куповином суграђани дају хуманитарни прилог.

Програм на бини почиње у 11 часова наступом Културно-уметничког друштва „Талија“, које ће извести сплет народних игара из Србије, а затим ће се на сцени смењивати КУД „Шумадија“, „Академско друштво НБГ“ и КУД „Јелече Нови Београд“.

Од 12 часова на програму је представа „Новогодишња мачка у чизмама“, у 12.35 наступиће ученици Основне школе „Лаза Костић“ са професорима Биљаном Дачевић и Милорадом Милетом Ђурићем, а после њих ученица Техничке школе „Змај“ Теодора Пешић извешће неколико етно песма.

У 13.35 наступиће поп бенд „Умрежени“, а програм на бини затвориће рок група „Параван“, која наступа од 14.15 часова.