Општина Нови Београд новогодишњим пакетићима обрадовала више од 20.000 најмлађих суграђана

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika

Општина Нови Београд и ове године је поделом новогодишњих пакетића обрадовала више од 20.000 својих најмлађих суграђана.

Новобеоградски малишани, узраста до 12 година, у пратњи својих родитеља, бака и дека, посетили су у суботу и недељу, 23. и 24. децембра, Халу спортова „Ранко Жеравица“. На укупно осам пунктова, дочекали су их припремњени пакетићи, Деда Мраз, украшене велике и мале јелке, балони, музика, аниматори и лепе жеље организатора да у Новој години буду здрави и срећни.

Да расту у срећи и да целе 2024. године буду радосни као ових предпразничних дана, малишанима је пожелео и председик општине Бојан Бован.

-Најлепше је неког даривати, па смо и ми који учествујемо у припреми новогодишње приредбе у Хали спортова на Новом Београду, срећни што ниједно наше дете неће остати без поклона за Нову годину – рекао је председник општине.

Он је нагласио да су током децембра родитељи у згради општине могли да добију картцу на којој су тачно назначени термини и пункт за преузимање поклона за децу, те да из године у годину расте број пакетића које се деле, иако је лимит од 12 година старости детета остао исти.

-Радује нас што су очигледно и родитељи који то раније нису чинили, одлучили да буду део ове раздрагане атмосфере коју у Хали спортова „Ранко Жеравица“ општина Нови Београд организује с истим жаром уочи сваке нове године – нагласио је Бован.