Најбољи ученици општине Нови Београд награђени таблет рачунарима

slika

Најбољи ученици новобеоградских основних школа данас су награђени за успехе које су остварили на општинским, градским или републичким такмичењима из различитих предмета.

Председник општине Александар Шапић је у згради општине Нови Београд уприличио пријем за најбоље новобеоградске основце.

За постигнуте успехе најмлађи Новобеограђани су награђени таблет рачунарима. Награђено је укупно 843 ученика из 19 новобеоградских школа. Поред тога, за све ученике новобеоградских основних школа обезбеђене су бесплатне пропуснице за базен, током целог летњег распуста.

Уз честитке и жеље да успешно наставе даље школовање, награђеним ученицима и њиховим родитељима обратио се Александар Шапић, председник општине Нови Београд:

– Ви сте најбоље што Нови Београд има, и велика ми је част да сам председник општине у тренутку када ви одрастате и постајете озбиљни људи. Наша будућност је на вама. Сигуран сам да ћете и даље бити најбољи у свим областима којима ћете се бавити, а ваши досадашњи успеси и резултати ми дају за право да то кажем.