Најава онлајн концерта омаж „Новобеоградског културног лета“ у оквиру истоимене манифестације коју организује општина Нови Београд

slika

Општина Нови Београд наставља традицију у организацији добро познате културне манифестације „Новобеоградско културно лето“. Осми концерт који ћемо слушати је омаж „Новобеоградског културног лета“ 2021. године.

Омаж „Новобеоградског културног лета“ можете послушати и погледати 29. августа од 20 часова на нашој фејсбук страници и на нашем ИГТВ каналу.

За крај, захваљујемо се свим учесницима и донаторима „Новобеоградског културног лета“ 2021. године, а посебно вама који сте пратили нашу манифестацију коју је општина Нови Београд и ове године, упркос тешким условима и проблемима са пандемиом, успела да реализује. Надамо се да сте бар мало уживали у нашем програму и заказујемо вам поново дружење за идућу годину.

С обзиром на ситуацију са пандемијом вируса ове године, нажалост, сви концерти су били онлајн и могли сте их пратити сваке недеље у 20 часова на фејсбук и инстаграм профилима на линковима испод. Општина Нови Београд наставиће и у будућности да својим суграђанима приређује бесплатне културне садржаје на које су годинама уназад, на обострану радост, и навикли.

https://www.facebook.com/novobeogradska.mreza

https://www.instagram.com/uknbkm/