Најава онлајн концерта електричног квартета „Динамика Музик“ у оквиру манифестације „Новобеоградско културно лето“

slika

Oпштина Нови Београд наставља традицију у организацији добро познате културне манифестације „Новобеоградско културно лето“. Четврти концерт који ћемо слушати је концерт  електричног гудачког квартета– „Динамика музик“.

Овај састав чине 1. виолина Катарина Ранић Чавић, 2. виолина Катарина Станимировић, 3. виолина Марија Митровић и ДЈ Сманг.
 
Електрични гудачки квартет „Динамика музик“ је јединствен у Србији, по свом саставу и концепту. Чине га академски музичари  школовани у земљи и иностранству, 3 електричне виолине и ДЈ.
Другачије називани као „Европска атракција“ или „они који спајају неспојиво“ освојили су публику широм Србије својим концертним пројектима „Музичка бајка“, „од барока до рока“ и „4 музичка доба“.
 
Наступ електричног гудачког квартета „Динамика музик“ можете послушати и погледати 01. августа од 20 часова на нашој фејсбук страници и на нашем ИГТВ каналу. 
С обзиром на ситуацију са пандемијом вируса ове године, нажалост, сви концерти ће бити онлајн и можете их пратити сваке недеље у 20 часова на фејсбук и инстаграм профилима на линковима испод. Општина Нови Београд наставиће и у будућности да својим суграђанима приређује бесплатне културне садржаје на које су годинама уназад, на обострану радост, и навикли.