Најава онлајн концерта бенда „Душан Петровић трио“ у оквиру манифестације „Новобеоградско културно лето“

slika

Oпштина Нови Београд наставља традицију у организацији добро познате културне манифестације „Новобеоградско кутурно лето“. Трећи концерт који ћемо слушати је концерт бенда – „Душан Петровић трио“.

Овај састав чине Ирина Павловић-хамонд, Лука Јовичић-бубњеви и Душан Петровић на гитари. Сви су дипломирани музичари и трио су оформили непосредно после почетка заједничког рада у средњој музичкој школи „Јосиф Маринковић“ у Вршцу. Трио свира традиционални џез, да будемо прецизнији „хард боп“ стил је најдоминантнији.
 
Наступ бенда „Душан Петровић трио“ можете послушати и погледати 25. јула од 20 часова на нашој фејсбук страници и на нашем ИГТВ каналу. 
С обзиром на ситуацију са пандемијом вируса ове године, нажалост, сви концерти ће бити онлајн и можете их пратити сваке недеље у 20 часова на фејсбук и инстаграм профилима на линковима испод. Општина Нови Београд наставиће и у будућности да својим суграђанима приређује бесплатне културне садржаје на које су годинама уназад, на обострану радост, и навикли.