Манифестација Породични викенд одржана је на Новом Београду

slika slika slika slika slika slika

Mанифестацију Породични викенд, коју је ове године по први пут организовала општина Нови Београд у Булевару Зорана Ђинђића испред ТЦ Меркатор, у протекла два дана посетило је више десетина хиљада грађана који су уживали у богатом програму намењеном целој породици.

Најмлађи суграђани овог викенда на Новом Београду забављали су се на многим спортским полигонима, теренима за кошарку, саобраћајном полигону, као и у луна парку.

Многи су се опробали и на сликарској радионици, присуствовали су културном и забавном програму у оквиру кога их је анимирао Мађионичар Игор, а деца и њихови родитељи, такође, су уживали у музичким наступима новобеоградских основних и средњих школа, у хорском наступу дечјег хора „Чаролија“, музичком наступу тинејџерског рок бенда „Мастер бластер“, као и у концерту Гоце Тржан.

Општина Нови Београд упутила је јавни позив и свим хуманитарним организацијама које се баве хуманитарним радом као и удржењима која брину о угорженим категоријама друштва да учествују на манифестацији, па су заинтересоване хуманитарне организације и удружења на Породичном викенду грађанима представили свој рад.

Породични викенд општина Нови Београд организовала је 13. и 14. маја, а у сусрет Међународном дану породице који се обележава 15. маја.

У дводневној манифестацији на Новом Београду у разноликом припремљеном програму уживали су како Новобеограђани, тако и Београђани.