Додела електромоторних колица Новобеограђанину Николи Јеличићу

slika slika

Општински Центар за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом “Нови Београд“ био је домаћин свечаном уручењу електромоторних колица Новобеограђанину Николи Јеличићу.

Сјајан тим организације „Чепом до осмеха“ донео је осмех на лице и радост и наду у срце Николи а председница и оснивач организације, еколошкиња Вања Петковић, је поздравила све присутне и захвалила се на сарадња ГО Нови Београд посебно на гостопримству и обезбеђеном простору, у Центру за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ за свечано уручење помагала нагласивши да заједно померамо границе и освајамо осмехе.

– Никола, како је и сам рекао, није уопште имао трему и сам се потрудио да је нико од присутних нема. Својим шармантим приступом освојио је срца свих присутних у суботу, када је већини нерадни дан, дан за одмор, који су дошли да подрже наш рад и наш труд – рекла је Вања Петковић.

Манифестацију је отворио хор О.Ш. „Лаза Костић“ песмом ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА а чаробним гласом им се придружила дивна Ана Огњановић, ученица школе за децу оштећеног вида „Вељко Рамадановић“.

Испред домаћина, општинског Центра обратила се в.д. директора Милка Миловановић-Минић истакавши значај подизања свести код свих грађана о различитим могућностима помоћи особама са инвалидитетом и да ће центар у својим капацитетима помоћи у прикупљању чепова и организовати едукације посебно младих о значају ове акције јер су осмеси све деце приоритет општине Нови Београд као и општинског Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд”.

Сарадницима на истом задатку се захвалила и координатор организације “Чепом до осмеха” за Београд најавивши још снажнију и интензивнију акцију прикупљања чепова на Новом Београду.