Бован: За Дан школе, ђацима на Лединама поклањамо нове спортске терене

slika slika slika slika slika slika slika slika

Поводом Дана школе „Влада Обрадовић Камени“ на Лединама, ученици и наставници добиће на поклон од Општине Нови Београд потпуно сређено двориште и спортске терене, а свесрдно подржавамо и иницијативу да добијете и нову школску зграду.

То је данас изјавио председник општине Бојан Бован, који је присуствовао свечаности поводом Дана школе „Камени“ и на позив директорке Иванке Милић, пре почетка школске приредбе, обратио се присутнима; наставницима, ђацима и родитељима.

-Задовољан сам пре свега заједништвом у овој школи с обзиром на то да ову школу похађају деца различитих националности – рекао је Бован, пожелевши свима и убудуће успешан рад.

Оптшиан Нови Београд недавно је у оквиру дворишта школе на Лединама потпуно реновирала терен за мали фудбал.

Радови на уређењу других терена и парка у школском окружењу, увелико су у току.

-Парк поред школе биће практично једина уређена зелена површина у овом насељу и биће значајн за рекреацију и дружење не само школске деце, већ и свих грађана који тај простор и сада користе за време кад деца не иду у школу – рекао је Бован.

Он је додао да ће поред комплетног мобилијара у прарку, односно клупа и љуљашки, бити сређен и бетонски спортски терен за фудбал и кошарку, за који је општина пронашла донаторе.