Бован уручио медаље најбољим фудбалским клубовима за децу узраста од седам до 14 година

slika slika slika slika slika slika slika

Председник општине Нови Београд Бојан Бован и директор „ТВ Арене Спорт“ Небојша Жугић, учествовали су јуче у додели медаља и пехара најбољим клубовима и фудбалерима Спортског удружења „Sport Brothers League“, за децу узраста од седам до 14 година.

Манифестација је одржана на стадиону Фудбалског клуба „Бежанија“, који уз подршку преседника тог клуба Јована Русића, како је јуче речено, представља светионик охрабрења за младе спортисте, као и неговање спортског духа и тимског рада са младима.

Учесници манифестације били су сагласни у оцени да је додела признања најбољим клубовима са територије Новог Београда и суседних општина, у којима тренира више од 400 деце, прилика да се прослави не само победа, већ и напоран рад, посвећеност и дух сваког учесника такмичења, од тренера до играча.

Директор „Sport Brothers League“ Љуба Ковачевић и председник ФК „Бежанија“ Јован Русић, истакли су да се ово такмичење увелико спрема за Летњу лигу, у којој ће поред домаћих клубова бити укључени и клубови из региона.