Бован уручио директорима средњих школа шест столова за текбол

slika slika slika slika slika slika slika slika slika

Председник Градске општине Нови Београд Бојан Бован, уручио је данас, 22 маја, столове за текбол директорима шест средњих школа са териоторије општине.

Столови за текбол, који међу младима постаје све популарнији спорт, уручени су у Деветој гимназији „Михаило Петровић Алас“, у којој су чланови новобеградског текбол клуба гимназијалцима представили правила те интересантне игре, мешавине стоног тениса и фудбала.

-Желели смо да обогатимо спортске активности наших средњошколаца и с обзиром на то да је младима текбол веома интересантан спорт, омогућимо да се њиме баве у фискултурним салама – рекао је Бован приликом уручења поклона градске општине.

Поред шест столова који ће бити поставњени за средњошколце, општина Нови Београд ће поставити и четири стола на отвореном, тако да ће текбол моћи да играју и рекреативци.

-Локације за постављање столова одредићемо током наредне седмице, водећи рачуна о томе да то буду терени на којима наши млади суграђани проводе много врмена и тренирају неке друге спортове – изјавио је председник општине.