Бесплатна припрема за полагање пријемног испита на Филолошком факултету

 
Канцеларија за младе општине Нови Београд и „Merryland“ центар за енглески језик организују бесплатну припрему за полагање пријемног испита на Филолошком факултету за упис на академске студије у школској 2016. години.
 
На конкурс се могу пријавити сви матуранти који имају пребивалиште на општини Нови Београд или који похађају средњу школу која се налази на територији ове општине. Припрема се одржава за кандидате који полажу следеће језике:

  1. Енглески за групу Енглески језик и књижевност
  2. Енглески за остале студијске групе које нису енглески језик и књижевност

Припрема, која ће почети од 21. марта 2016. године, се састоји од 8 часова по 45 минута – 4 часа из енглеског и 4 часа из српског језика. Све часови ће бити одржани у просторијама „Merryland“ центра за енглески језик, а на припрему ће бити примљено 15 кандидата који први пошаљу комплетну пријаву путем испод наведеног линка до 15. марта 2016. године.
 
Ове радионице имају за циљ утврђивање тренутог знања сваког ученика из ова два предмета, упознавање са форматом пријемног испита, и помоћ ученицима са најтежим питањима. Напомена: „Merryland“  радионица није целокупна припрема за пријемни испит.
 
Линк за пријаву: http://merrylandschool.rs/online-prijava.html У падајућем менију „Листа курсева“ изабрати опцију „Специјални курсеви“.
 
Више информација о Меррyланд припремним курсевима можете пронаћи на следећем линку: http://merrylandschool.rs/upis/priprema-za-prijemni-ispit.html
 
logo centar za eng jez Marryland