Традиционална манифестација Улица отвореног срца одржана на Новом Београду

slika slika slika slika slika

Општина Нови Београд и овог 1. јануара организовала је традиционалну манифестацију Улица отвореног срца, а испред ТЦ Меркатор на Новом Београду прошетало је и уживало више хиљада наших суграђана.

У вишечасовном програму деца су се забавила у пригодним представама које су за њих намењене, као и у музичким наступима глумачке екипе, а први празнични дан у Новој години читаве породице са својим најмлађим члановима провеле су у добро познатој новогодишњој атмосфери на новобеоградским улицама.

Као и сваке године, били су постављени и многобројни штандови продајног карактера, а најлепша слика са данашње Улице отвореног срца јесте мноштво кловновских носића који су се црвенели на лицима суграђана. Они су, као и годинама уназад показали колико су хумани, јер ће сав прилог од куповине кловновских носића бити уплаћен у хуманиарне сврхе.

И ову Нову годину на новобеоградској Улици отвореног срца започели смо уз музику, осмехе и дечију радост, и то нашу манифестацију чини једном од најпосећенијих манифестација намењеној деци у Београду.