Режим саобраћаја ЈЛПП-а измењен током радова у Улици антифашистичке борбе од 5. до 30. јула

Током извођења радова на реконструкцији дистрибутивног топловода са прикључцима дуж Улице антифашистичке борбе, на делу од раскрснице са Улицом Милутина Миланковића до раскрснице са Улицом Јурија Гагарина, од 5. до 30. јула доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе у десној коловозној траци у Улици антифашистичке борбе (гледано у смеру ка граду), на делу од зоне раскрснице са Улицом Јурија Гагарина следећих 150 метара, гледано у смеру ка граду. Током извођења радова саобраћај ће потпуно бити затворен на овој деоници, због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза.

На линији 94, у смеру ка Блоку 45, возила ће ићи трасом: Јурија Гагарина – Марка Христића – Ђорђа Станојевића – Булевар Милутина Миланковића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати уобичајеном трасом.

Возила са линије 95 ће саобраћати у смеру ка граду на траси: Јурија Гагарина – Булевар Милутина Миланковића – Милентија Поповића и даље на редовној траси, док ће у супротном смеру саобраћати уобичајено.

Возила са линије Е6 ће ићи у смеру ка граду трасом: Јурија Гагарина – Марка Христића – Ђорђа Станојевића – Булевар Милутина Миланковића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати уобичајеном трасом.

На измењеном делу трасе, возила ће користити сва постојећа стајалишта.