Промењен режим рада линија јавног превоза током извођења радова у зони раскрснице улица Војвођанске и Гандијеве

Током извођења радова на отклањању квара на канализационој мрежи у зони раскрснице улица Војвођанске и Гандијеве на општини Нови Београд, до промена ће доћи у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

За време радова биће заузета десна коловозна трака у Војвођанској улици, на делу од Гандијеве до Нехурове улице, гледано у смеру ка Виноградској. Такође, биће заузета и десна страна коловоза (десна саобраћајна трака) у Гандијевој, на делу од Улице Пере Сегединца до Војвођанске, гледано у смеру ка Блоку 44. Радови ће се изводити од 2. марта, од 9 часова, до 11. марта.

Предметне деонице ће бити потпуно затворене за саобраћај због чега ће доћи до промене у раду линија јавног превоза, тако да ће возила саобраћати на следећи начин:

– возила са линије 82 ићи ће у смеру ка Блоку 44 трасом: Гандијева – Пере Сегединца – Мустафе Голубића – Војвођанска – Гандијева и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом;
– возила са линије 45, 71, 601, 601Н и 603Н ће саобраћати у смеру ка Сурчину трасом: Земунска – Гандијева – Јапанска – Нехруова – Војвођанска и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом;
– возила са линије 45, 71, 82 и 601 ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, наводи се у саопштењу.