Podela novogodišnjih paketića Novobeogradskim mališanima

Opština Novi Beograd je za praznike obradovala četiri hiljade najmlađih Novobeograđana, kojima su danas u Hali sportova uručeni novogodišnji paketići. Tokom decembra svi zainteresovani roditelji koji su se prijavili u Servisnom centru opštine dobili su besplatne vaučere i ulaznice za program pod nazivom „Novobeogradska Nova godina“.

U novogodišnjoj atmosferi, uz muziku, balone, nakićene jelke i neizostavno slikanje sa Deda Mrazom, deca su se družila tokom celog dana. Podeli paketića, u Hali sportova, prisustvovao je Aleksandar Šapić, predsednik opštine.

-Ovo je već treća godina za redom kako opština Novi Beograd obezbeđuje besplatne novogodišnje paketiće za naše najmlađe Novobeograđane. Ove godine podelićemo 4.000 paketića. Delićemo ih celog dana, dok se deca druže i zabavljaju, i tako na naš način obeležavamo “Novobeogradsku Novu godinu“. Nadam se da će sledeće godine, ako budemo u prilici, biti bar još ovoliko više besplatnih paketića, tako da će osam hiljada mališana dobiti poklon od opštine Novi Beograd. Želim svim građanima Srbije i Beograda dobro zdravlje, mnogo sreće i uspeha u predstojećoj 2016. godini, a građanima Novog Beograd želim da vole svoj Novi Beograd i da se svakog dana svi trudimo da on bude još lepši i bolji – rekao je Šapić.