Najbolji učenici opštine Novi Beograd nagrađeni tablet računarima

slika

Najbolji učenici novobeogradskih osnovnih škola danas su nagrađeni za uspehe koje su ostvarili na opštinskim, gradskim ili republičkim takmičenjima iz različitih predmeta.

Predsednik opštine Aleksandar Šapić je u zgradi opštine Novi Beograd upriličio prijem za najbolje novobeogradske osnovce.

Za postignute uspehe najmlađi Novobeograđani su nagrađeni tablet računarima. Nagrađeno je ukupno 843 učenika iz 19 novobeogradskih škola. Pored toga, za sve učenike novobeogradskih osnovnih škola obezbeđene su besplatne propusnice za bazen, tokom celog letnjeg raspusta.

Uz čestitke i želje da uspešno nastave dalje školovanje, nagrađenim učenicima i njihovim roditeljima obratio se Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd:

– Vi ste najbolje što Novi Beograd ima, i velika mi je čast da sam predsednik opštine u trenutku kada vi odrastate i postajete ozbiljni ljudi. Naša budućnost je na vama. Siguran sam da ćete i dalje biti najbolji u svim oblastima kojima ćete se baviti, a vaši dosadašnji uspesi i rezultati mi daju za pravo da to kažem.