Tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca održana je danas na Novom Beogradu na radost više hiljada naših sugrađana

slika slika slika slika slika

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara organizovala je tradicionalnu manifestaciju Ulica otvorenog srca, a ispred TC Merkator na Novom Beogradu prošetalo je i uživalo više hiljada naših sugrađana.

Prvi praznični dan u Novoj godini porodice sa svojim najmlađim članovima, kako to čine i godinama unazad, provode u dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi na novobeogradskim ulicama. U višečasovnom programu nastupali su dečiji horovi, kulturno-umetnička društva, a mališani su uživali i u prigodnim predstavama za decu i muzičkim nastupima novobeogradskih školaraca. Zabavljali su ih kostimirani animatori, imali su priliku da se oprobaju u jahanju konja, a neizostavno su se radovali i besplatnim balonima.

Kao i svake godine, bili su postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera, a najlepša slika sa današnje Ulice otvorenog srca jeste mnoštvo klovnovskih nosića koji su se crveneli na licima sugrađana. Oni su, kao i svake godine, pokazali koliko su humani, jer će sav prilog od kupovine klovnovskih nosića biti uplaćen u humaniarne svrhe.

Uz muziku, osmehe i dečiju radost započeli smo i ovu Novu godinu na novobeogradskoj  Ulici otvorenog srca koju Novobeograđani i Beograđani čine najposećenijom manifestacijom namenjenoj deci.