Измена траса јавног превоза на делу од Тошиног бунара до Улице партизанске авијације

Због радова у Студентској улици на делу од Тошиног бунара до Улице партизанске авијације у периоду од 10.04.2018. до 23.06.2018. године, линије ЈГП-а делимично мењају трасу:

 – Возила са линија бр. 747576612 и 708, као и ноћне линије 75Н и минибус Е4 ће се у смеру према Бежанијској коси од раскрснице улица Тошин бунар и Студентска кретати улицама: Тошин бунар, улазна рампа на ауто-пут Београд – Шид (смер према Шиду), ауто-пут Београд – Шид (смер према Шиду), искључење са ауто-пута Београд – Шид у зони скретања за Бежанијску косу, Улица партизанске авијације и даље редовним трасама;

 – Возила са линије бр. 77 ће се у истом смеру од раскрснице улица Тошин бунар и Студентска кретати улицама: Тошин бунар, улазна рампа на ауто-пут Београд – Шид (смер према Шиду), ауто-пут Београд – Шид (смер према Шиду), искључење са ауто-пута Београд – Шид у зони скретања за Бежанијску косу, Стари пут Београд – Загреб и даље редовном трасом.

У смеру ка Улици Тошин бунар, возила са предметних линија ће саобраћати редовним трасама.

На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта, као и током извођења радова у периоду од 14.05. до 23.06. привремена стајалишта „СЦ 11. април“:

 – у Студентској улици, 10 метара испред пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице са искључењем са ауто-пута Београд – Шид, за линију јавног превоза бр. 77;

 – на искључењу са ауто-пута Београд – Шид – 10 метара испред пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице са Студентском улицом, за линије јавног превоза бр. 747576612708, ноћну линију 75Н и минибус линију Е4.