Opština Novi Beograd podelila je 15.000 besplatnih paketića najmlađim Novobeograđanima

slika slika slika slika slika slika

Opština Novi Beograd nastavlja sa višegodišnjom tradicijom podele besplatnih novogodišnjih paketića najmlađim Novogeograđanima, i upravo na njihovo zadovojlstvo, u subotu u Hali sportova “Ranko Žeravica deci je podeljeno 15.000 paketića.

-Već petu godinu zaredom delimo besplatne paketiće najmlađim Novobeograđanima, a danas ih je podeljeno 15.000, što je najviše paketića do sada. Atmosfera je lepa kao i svake godine i uvek je zadovoljstvo biti ovde u pretprazničnoj, novogodišnjoj, atmosferi kada su ljudi lepo raspoloženi i kada, kao i sve naše akcije, i ova protiče bez problema. Koristim ovu prliku da svim građanima Beograda i Srbije poželim srećne novogodišnje i božićne praznike – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Mališani sa Novog Beograda, zajedno sa svojim roditeljima i bakama i dekama, iskreno su uživali u celodnevnom programu koji je za njih bio pripremljen. U novogodišnjoj i veseloj atmosferi zabavljali su se sa animatorima, radovali se paketićima, balonima i poklonima, i neizostavno se fotografisali i družili sa Deda Mrazom.