Opština Novi Beograd i ove godine će najmlađim sugrađanima dodeliti besplatne novogodišnje paketiće

slika

Opština Novi Beograd će za novogodišnje praznike, kao što je to radila i godinama do sada, dodeliti besplatne paketiće novobeogradskim mališanima uzrasta do 12 godina, prijavljivanje je počelo danas u Servisnom centru opštine i traje do popune mesta.

Deca sa Novog Beograda koju roditelji prijave dobiće svoj besplatni paketić u, sada već dobro poznatoj, novogodišnjoj atmosferi koju opština Novi Beograd sa ponosom tradicionalno priređuje za najmlađe sugrađane. Svečana podela će biti organizovana krajem decembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Prijavljivanje vrši roditelj  u Servisnom centru opštine Novi Beograd svakog radnog dana od 8 do 20 časova. Za prijavu je obavezno poneti đačku ili zdravstvenu knjižicu deteta. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/785-0-785.

Pored podele besplatnih paketića najmlađima, opština Novi Beograd tradicionalno će organizovati i manifestaciju Ulica otvorenog srca. Na radost naših najmlađih sugrađana, kao i svake godine, i 1. januara 2019. godine sa početkom u 10 časova ispred TC Merkator u Bulevaru Zorana Đinđića, sa svim zainteresovanim Beograđanima obeležićemo početak Nove godine.