Општина Нови Београд и ове године ће најмлађим суграђанима доделити бесплатне новогодишње пакетиће

slika

Општина Нови Београд ће за новогодишње празнике, као што је то радила и годинама до сада, доделити бесплатне пакетиће новобеоградским малишанима узраста до 12 година, пријављивање је почело данас у Сервисном центру општине и траје до попуне места.

Деца са Новог Београда коју родитељи пријаве добиће свој бесплатни пакетић у, сада већ добро познатој, новогодишњој атмосфери коју општина Нови Београд са поносом традиционално приређује за најмлађе суграђане. Свечана подела ће бити организована крајем децембра у Хали спортова „Ранко Жеравица“.

Пријављивање врши родитељ  у Сервисном центру општине Нови Београд сваког радног дана од 8 до 20 часова. За пријаву је обавезно понети ђачку или здравствену књижицу детета. Све додатне информације могу се добити путем телефона 011/785-0-785.

Поред поделе бесплатних пакетића најмлађима, општина Нови Београд традиционално ће организовати и манифестацију Улица отвореног срца. На радост наших најмлађих суграђана, као и сваке године, и 1. јануара 2019. године са почетком у 10 часова испред ТЦ Меркатор у Булевару Зорана Ђинђића, са свим заинтересованим Београђанима обележићемо почетак Нове године.