Obaveštenje o ranom javnom uvidu u plan detaljne regulacije dela bloka 12 Gradske opštine Novi Beograd i Zemun

Obaveštenje o ranom javnom uvid u plan detaljne regulacije dela bloka 12 , Gradske opštine Novi Beograd – Zemun , izložen je na rani javni uvid u zgradi Gradske uprave, u ulici 27. marta broj 43 -45 (sala II u suterenu) u periodu od 21.08.2017. do 19.09.2017. godine, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda u ul. Kraljice Marije br.1 (sala na 20. spratu), 05. oktobra 2017. godine, u 13 časova. U toku javne sednice, sva pristuna fizička i pravna lica koja su podnela primedbe u Nacrtom plana u pisanom obliku, mogu obrazložiti primedbe pred Komisijom za planove Skupštine grada Beograda.

Zainteresovana lica mogu, tokom javnog uvida, svoje primedbe na planirana rešenja, u pisanom obliku , da dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove , preko pisarnice u ul. Kraljice Marije br. 1 najkasnije do 19. septembra 2017. godine.

U toku ranog javnog uvida, Plan će biti izložen i na sajtu Grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi“.