Novobeogradsku Ulicu otvorenog srca posetilo više desetina hiljada sugrađana

slika slika slika slika

Opština Novi Beograd i ove godine je organizovala tradicionalnu manifestaciju Ulica otvorenog srca ispred TC Merkator, koju je posetilo više desetina hiljada Novobeograđana.

-Petu godinu zaredom održavamo novobeogradsku Ulicu otvorenog srca, danas nas je poslužilo i lepo vreme, ima dosta ljudi a atmosfera je lepa kao i svake godine. Iskoristiću priliku da svim Novobeograđanima, Beograđanima i građanima Srbije čestitam Novu godinu i da nam 2018. donese, pre svega, zdravlja i sreće, a za ostalo ćemo se pobrinuti sami – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Prijatnan i lep prvi novogodišnji dan mnogobrojne porodice su iskoristile da se prošetaju novobeogradskom Ulicom otvorenog srca, a najmlađe su zabavljali kostimirani animatori i mnogi drugi zabavljači. U višečasovnom muzičkom programu, kao i svake godine do sada, uživali su svi koji su se ovoga jutra našli u Bulevaru Zorana Đinđića. Nastupi dečjih horova „Čarolija“ i „Rockhor“ oduševili su mališane u publici koji su pevušili dobro poznate pesme. Posetioci su imali priliku da kupe, sada već neizostrvne, crvene klovnovske nosiće, a prilog od njihove prodaje biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Nasmejana lica naših sugrađana i ovoga puta su ispunila Ulicu otvorenog srca na Novom Beogradu, koja zasigurno opravdava epitet najposećenije manifestacije posvećene najmlađima u gradu.