Novobeogradskom „Ulicom otvorenog srca“ prošetalo 50.000 Beograđana

slika

Ove godine, po peti put za redom održana je manifestacija “Ulica otvorenog srca” na Novom Beogradu. Platoom ispred TC “Mercator” prošetalo je više desetina hiljada Novobeograđana i komšija iz drugih opština.

Mališane su zabavljali mađioničari i mnogi drugi kostimirani animatori, koji su ih trikovima uvodili u svet magije, a tokom višečasovnog zabavnog programa na centralnoj bini “Ulice otvorenog srca” publici su se predstavili: dečje lutkarsko pozorištre “Pinokio” sa predstavama, dečji horovi, kulturno-umetnička društva, dečji muzički bendovi i mnogi drugi umetnici. Kao i svake godine, bili su postavljeni i mnogobrojni štandovi prodajnog karaktera. Novobeogradska “Ulica otvorenog srca” tradicionalno je najposećeniija manifestacija ovog tipa u glavnom gradu.

Svojim sugrađanima srećnu Novu godinu poželeo je i predsednik opštine Aleksandar Šapić.

-Petu godinu za redom prvog novogodišnjeg jutra družimo se sa Novobeograđanima u Bulevaru Zorana Đinđića, u „Ulici otvorenog srca“. Nadam se da će svima 2017. godina da bude ovako vedra, sunčana i optimistična kao što je ovo prvo jutro u Novoj godini. Mi ćemo nastaviti da se trudimo i radimo, da svi zajedno damo doprinos da naš Novi Beograd bude još bolji i uspešniji- rekao je Šapić.