Nastavak saradnje opštine Novi Beograd sa bratskom Banjalukom

slika slika slika slika slika slika slika

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić boravio je u poseti Banjaluci i tom prilikom je sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem razgovarao o nastavku saradnje između opštine Novi Beograd i grada Banjaluke.

-Zadovoljstvo mi je što sam u Banjaluci jer je ovde uvek pozitivna energija koju lično osećam. Drago mi je što opština na čijem sam čelu već nekoliko godina, ima prijateljske i bratske odnose sa gradom Banjalukom i nadam se da će se ti odnosi i saradnja nastaviti, pre svega, kroz projekte koje ćemo realizovati kako bismo spojili naše najmlađe – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

U prijateljskom razgovoru Šapića i Radojičića razmenjena su iskustva i mišljenja. Dogovoreni su i novi vidovi saradnje između Novog Beograda i Banjaluke koji će nastaviti da sarađuju i održavaju bratske odnose, i to pre svega, tako što će spajati mlade ljude kroz projekte u sportu, kulturi i obrazovanju.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ovom prilikom podsetio je da su Novi Beograd i Banjaluka i ranije, uspešno, sarađivali na projektima razmene učenika, što će se nastaviti i u budućnosti.

Nakon razgovora sa gradonačelnikom Banjaluke, predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić obišao je i gradilište Eko toplane, kao i gradski olimpijski bazen, gde se susreo sa članovima Vaterepolo kluba Banjaluka.