Manifestacija Porodični vikend održana je na Novom Beogradu

slika slika slika slika slika slika

Manifestaciju Porodični vikend, koju je ove godine po prvi put organizovala opština Novi Beograd u Bulevaru Zorana Đinđića ispred TC Merkator, u protekla dva dana posetilo je više desetina hiljada građana koji su uživali u bogatom programu namenjenom celoj porodici.

Najmlađi sugrađani ovog vikenda na Novom Beogradu zabavljali su se na mnogim sportskim poligonima, terenima za košarku, saobraćajnom poligonu, kao i u luna parku.

Mnogi su se oprobali i na slikarskoj radionici, prisustvovali su kulturnom i zabavnom programu u okviru koga ih je animirao Mađioničar Igor, a deca i njihovi roditelji, takođe, su uživali u muzičkim nastupima novobeogradskih osnovnih i srednjih škola, u horskom nastupu dečjeg hora „Čarolija“, muzičkom nastupu tinejdžerskog rok benda „Master blaster“, kao i u koncertu Goce Tržan.

Opština Novi Beograd uputila je javni poziv i svim humanitarnim organizacijama koje se bave humanitarnim radom kao i udrženjima koja brinu o ugorženim kategorijama društva da učestvuju na manifestaciji, pa su zainteresovane humanitarne organizacije i udruženja na Porodičnom vikendu građanima predstavili svoj rad.

Porodični vikend opština Novi Beograd organizovala je 13. i 14. maja, a u susret Međunarodnom danu porodice koji se obeležava 15. maja.

U dvodnevnoj manifestaciji na Novom Beogradu u raznolikom pripremljenom programu uživali su kako Novobeograđani, tako i Beograđani.